Grenseløs journalistikk

2. juni 2022

Hvordan blir store journalistiske samarbeidsprosjekter til, og på hvilken måte kan de bidra til å fremme internasjonal rettferdighet og demokratisk utvikling?

Stiftelsen Fritt Ord og Nobels Fredssenter inviterer til et møte med Gerard Ryle, direktør i The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), som en del av arrangementsrekken Nobel Peace Talks. Møteserien setter fokus på temaer relatert til fredsprisen som ble tildelt Dmitrij Muratov og Maria Ressa i 2021.

Møt Gerard Ryle i samtale med Aftenposten-journalist og ICIJ-medlem Per Anders Johansen. Samtalen ledes av Ingeborg Eliassen, redaktør i Investigate Europe.

ICIJ er et uavhengig globalt nettverk av over 280 undersøkende journalister og over 100 mediaorganisasjoner, som strekker seg over mer enn 100 land. Fritt Ord har støttet ICIJ siden 2018 og Investigate Europe siden 2017.

Program:

- Velkommen ved Kjersti Fløgstad, direktør i Nobel Fredssenter
- Introduksjon ved Knut Olav Åmås, direktør i Fritt Ord
- Gerald Ryle og Per Anders Johansen i samtale, ledet av Ingeborg Eliassen

Arrangementer finner sted på Nobel Fredssenter, og er åpent for alle. De som ikke har anledning til å delta fysisk kan strømme det direkte her.

Velkommen!